Kunder & Referenser

Rikshem

Sveriges största privata bostadsbolag, har hand om hyresrätter och lokaler, har ca 19500 bostäder. Vi har haft Rikshem som kund sedan 2012.

Nyköpingshem

Nyköpings största bostadsbolag som har hand om hyresrätter och lokaler, Nyköpingshem ägs utav Nyköpings kommun, vi har haft Nyköpingshem som kund sedan 2011.

Byggfolio

Fungerar som en online portfolio där man samlar olika projekt i deras databas där man lätt kan få en inblick i utförda och pågående projekt. Vi har varit med i Byggfolio sedan 2009.

Klövern

Ett utav de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning, vi har haft Klövern som kund sedan början utav 2000-talet.

Catena

Ett fastighetsbolag som fokuserar på logistikfastigheter, projektutveckling av bostäder, kontor och kommersiella lokaler. Vi har haft Catena som kund sedan 2013.

HSB

Är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi har haft HSB som kund sedan 2013.

Vingåkers Kommun

Vingåkers kommun är en kommun i Södermanlands län med ca 9000 invånare. Vingåkers kommun har vi haft som kund sedan Teknikservice grundades.

Silver & Stål

Har verksamhet inom legotillverkning utav plåtprodukter samt kvalificerad utrustning för sjukhus, är underleverantör till nordisk storindustri i avancerad plåtbearbetning utav rostfritt och andra material. Vi har haft Silver & Stål som kund sedan Teknikservice grundades.

KFAB

Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva livs- och boendemiljöer i Katrineholm. Vi tillhandahåller också verksamhetslokaler för kommunen och föreningslivet. Katrineholms Fastighets AB (KFAB) är sedan 1955 ett allmännyttigt bostadsföretag, helägt av Katrineholms kommun med Katrineholms Industrihus (KIAB) som dotterbolag.